Websites en digitaal ontwerp

20200827 De Barbaren Interieur 154

Websites en digitaal ontwerp

Heb ik een website nodig? Daarop is het antwoord unaniem en volmondig: ja. Het is de online representatie van je merk, en voor veel klanten de eerste kennismaking met je bedrijf, ook wanneer je niet online verkoopt. Bovendien bepaal je daarmee zelf je verhaal, zonder de tussenkomst van algoritmes waar je geen controle over hebt. (Nee, aanwezig zijn op sociale media alleen is niet voldoende.) Een website wordt wel eens vergeleken met visitekaartje, maar dan online. Beide stralen betrouwbaarheid uit, en daar begint het tenslotte allemaal mee.

How it’s made: Barbaric websites


Tijdens een kick-off meeting bekijken we het brede verhaal van je merk en hoe we de doelgroep optimaal willen bereiken. We bepalen de juiste flow die bezoekers moeten volgen aan de hand van gestructureerde wireframes. Een vlotte user experience is daarbij onmisbaar. Een goede ervaring op de website is het begin van een goede ervaring in het algemeen, en dus van groot belang. Daarna gaan we pagina per pagina aan de slag met de inhoud. We schrijven je teksten, SEO-proof uiteraard, en zorgen indien gewenst voor kwaliteitsvolle foto’s. Tijdens de designfase komt dan alles samen: branding, tekst en fotografie.

En hoe. We leggen de esthetische lat voor onze websites hoog. We gaan voor Awwward-winning websites, voor webdesign dat van het scherm spat of juist uiterst elegant z’n werk doet. Als het maar naadloos bij jouw merk past.

Eens de designfase afgerond is, begint het development van de site. Development is de vertaling van het design naar code zodat alles online gelezen kan worden in de webbrowser. Kort gezegd: het is de core van je website. Afhankelijk van het project werken we daarvoor samen met ervaren partners. Sterke fundering, stevig huis. En dat geldt ook voor sites.

Na oplevering kan je zelf de website eenvoudig beheren via een gebruiksvriendelijk content management system. Bij ons hang je dus niet vast aan een servicecontract en moet je dus niet steeds via ons aanpassingen doen. Dat neemt uiteraard niet weg dat we altijd paraat staan om te helpen indien nodig.

Ook voor andere digitale toepassingen, zoals tijdelijke webpagina's of e-mail templates, ben je hier ook aan het juiste adres. Als we jou maar digitaal kunnen ontzorgen!


“Reeds een jarenlange vlotte samenwerking. Staan klaar voor uiteenlopende uitdagingen. Correcte afhandeling. Sterk in visualisatie. Leven mee met je project. Zijn niet bang om hun visie te delen met de klant. Top team!”
— Bruno Saelens, Burger Boutique

Cases

Een straf digitaal verhaal voor je merk?

Contacteer ons