Websiteontwikkeling en digitaal ontwerp

Test

Websiteontwikkeling en digitaal ontwerp

Heeft mijn bedrijf een website nodig? Ons antwoord daarop is volmondig ‘ja’. Een op maat gemaakte website is de online voorstelling van je merk. Je eerste indruk, zeg maar. En die moet meteen de juiste snaar raken.

Waarom een website op maat?

Van elke website die we hier online zetten, bestaat er maar een. We maken onze websites volledig op maat van je merk en doelgroep. Waarom je een templatewebsite beter achterwege laat?

  • Bij een custom made website zijn er veel meer designmogelijkheden dan bij templatewebsites. Zo komt je branding pas echt tot zijn recht.
  • Minder bugs, betere beveiliging en meer gebruiksvriendelijkheid.
  • Geen helpdesk of chatbot die géén antwoord op je problemen biedt. Bij De Barbaren antwoordt onze real-life websitedesigner op al je vragen, zij het in een licht Aalsters accent.
De barbaren grafisch communicatie gent kareldestoute copywriting

How it's made: Barbaric websites

We starten met een kick-offmeeting waarbij we bepalen welke pagina's, content en functies je website zeker moet bevatten. Daarna ontwikkelen we de wireframes: de schematische structuur van je website die alle pagina's en de user experience in kaart brengt. Op basis van de structuur en jouw input schrijven we de webcopy. Die is steeds geoptimaliseerd voor Google (SEO) en je bezoeker.

Wireframes en webcopy goedgekeurd? Dan gaan we nu verder met het design. We gaan voor we gaan voor Awwward-winning websites, zoals die van De Republiek of Karel de Stoute.

Na de designfase volgt het development. Het design, functionaliteiten zoals buttons en integraties worden nu vertaald naar html-/css-code die de webbrowser kan lezen. Ook het content management system (Craft CMS) wordt gekoppeld.

We zijn er bijna. Voor je website online kan, moet hij natuurlijk nog gevuld worden met content: teksten, video's, foto's ... Daarnaast testen we ook of de website en alle functionaliteiten optimaal werken. We sluiten de testfase af met een opleiding over het gebruik van het content management system, zodat je zelf aan de slag kan.

Eindelijk! Je website staat live. Tijd om voor die extra boost in traffic te zorgen via je social media, nieuwsbrieven en Google Ads. Hulp nodig daarbij? We're just one phone call away.“Reeds een jarenlange vlotte samenwerking. Staan klaar voor uiteenlopende uitdagingen. Correcte afhandeling. Sterk in visualisatie. Leven mee met je project. Zijn niet bang om hun visie te delen met de klant. Top team!”
— Bruno Saelens, Burger Boutique

Cases

Een straf digitaal verhaal voor je merk?

Contacteer ons