Grafisch ontwerp en drukwerk

Drukwerk

Grafisch ontwerp en drukwerk

Graphic design is our bread and butter. Het is ons alles. Mogen we onze passie uitleven op jouw visuele communicatie? Fantastisch! We gaan veel verder dan alleen ontwerpen. Offertes opvragen, druktechnieken vergelijken, de juiste papiersoort voor het medium kiezen en je bestelling opvolgen: we doen het allemaal met plezier.

Grafisch ontwerp

Het begint bij branding en het eindigt … Wel, in een heel assortiment aan afgeleiden. We maken je merk herkenbaar door je huisstijl overal consequent door te trekken. Onze grafisch ontwerpers – drie krakken in hun vak – ontzorgen je daarin volledig. Visitekaartjes, brochures, kledij, menukaarten, prospectiemateriaal, uitnodigingen, mapjes … Echt, name it and we’ve done it. Ook boeken en magazines passeren hier de revue.


Drukwerkbegeleiding

Eens de ontwerpen goedgekeurd zijn, start de drukwerkproductie. Wij begeleiden je graag door dit technisch traject.

Onze liefde voor drukwerk is groot, net als onze kast vol papierstalen. Noem ons gerust paper nerds, wij vinden dat een compliment. Drukwerk dat wij ontwerpen zal er dus niet alleen beter uitzien, maar ook beter voelen. Tactiliteit is een even belangrijk onderdeel van het creatief proces als het ontwerp op zich, want passend drukwerk tilt grafisch ontwerp naar een nieuw niveau.

Drukwerk limiteert zich niet enkel tot papier. Van lasergravure tot belettering van ramen en voertuigen, we hebben er een performant en ervaren netwerk voor.

De juiste techniek voor de juiste boodschap, daar geloven we in. Onze hoogkwalitatieve drukkers doet vervolgens jouw dromen van de pers rollen.


“Wij hebben het werkelijk getroffen door te kiezen voor de Barbaren als vaste partner in ontwerp en design. Niet alleen zijn de creaties telkens dat tikkeltje meer dan verwacht, het is alsof de Barbaren exact begrijpen en voelen wat je als klant wenst. Een partner die altijd voor je klaar staat!”— Ann De Muynck, Vision Company

Cases

Mogen we voor jou ook alles uit de (papier)kast halen?

Kom, we maken er iets moois van