Grafisch ontwerp en drukwerk

20230803 Website Drukwerk 24

Grafisch ontwerp en drukwerk

Breng je visuele communicatie naar een nieuw level, met grafisch ontwerp en drukwerk in lijn van je branding. Maar we gaan veel verder dan ontwerpen alleen. Offertes opvragen, technieken en afwerkingen vergelijken, het juiste materiaal voor het medium kiezen en je bestelling opvolgen: we doen het allemaal en we doen het graag.

Grafisch ontwerp

Het begint bij een nieuwe merkidentiteit en eindigt… Wel, in een heel assortiment aan communicatietools. Door je huisstijl overal consequent toe te passen, maken we je merk herkenbaar. Onze grafisch ontwerpers – drie krakken in hun vak – zijn daarbij je professionele en creatieve rechterhand. Magazines, brochures, bedrukte kledij, boeken, menukaarten, visitekaartjes, posters en uitnodigingen… we ontwerpen alles met plezier en passie.

Banner

Drukwerkbegeleiding

Het juiste papier

Onze liefde voor kwalitatief drukwerk is groot, net zoals onze kast vol papierstalen. Je drukwerk op het juiste materiaal uitvoeren versterkt niet alleen het ontwerp, het zal ook beter aanvoelen. Tactiliteit is een belangrijk onderdeel in het creatief proces, het juiste papier tilt het ontwerp naar een nieuw niveau. En geloof ons: de ene papiersoort is de andere niet.

De juiste techniek

Drukwerk limiteert zich niet enkel tot papier. We helpen je het juiste medium bepalen in functie van de boodschap:

  • Belettering van gebouwen en voertuigen
  • Lasergravure in hout of ander materiaal
  • Spandoeken en displays op weersbestendig materiaal
  • Drukwerk op merchandise als tote bags, drinkbussen, stempels …
  • Neon of andere lichttechnieken

Ons sterk netwerk van partners en leveranciers zorgen daarna voor een vlekkeloze uitvoering.

Banner2


“Wij hebben het werkelijk getroffen door te kiezen voor de Barbaren als vaste partner in ontwerp en design. Niet alleen zijn de creaties telkens dat tikkeltje meer dan verwacht, het is alsof de Barbaren exact begrijpen en voelen wat je als klant wenst. Een partner die altijd voor je klaar staat!”— Ann De Muynck, Vision Company

Cases

Mogen we voor jou ook alles uit de (papier)kast halen?

We maken er iets moois van