About

Janka

Hallo hallo hallo

De Barbaren is een creatief branding- en communicatiebureau met een hart voor ondernemen en vertellen. We houden van verhalen ontdekken en versterken, en we hebben daarvoor een mozaïek aan expertises in huis. We zijn ontzorgers en zien opportuniteiten die je misschien zelf niet ziet. We zijn het totaal tegenovergestelde van onze naam.

Contacteer ons, we bijten niet ↗

20220727 Barbaren Kalmthout 10 Edit 2 square

ONZE VISIE

Jouw verhaal is het zien waard

Wat is een merk? Een merk is het resultaat van een ondernemer die iets te vertellen heeft, die iets met de wereld wil delen, die iets beter wil doen dan het ooit al gedaan is. Het is jouw verhaal, en dat mag – of beter, moet – gehoord worden.

En gezien worden. Een merkverhaal heeft een creatieve branding nodig, want enkel als visueel en verbaal samenwerken, creëer je een merk dat de juiste harten verovert. Dat resulteert in impactvolle communicatie. Een hoog herinneringsgehalte. Positieve partnerships. Een doelgroep die iets van zichzelf in jouw verhaal herkent, duurzaam ondernemen en nog meer schoons.

Dus als dat je ambities zijn, dan heb je een partner nodig die er minstens evenveel zin in heeft. Professionals die niet stoppen tot de grens weer dat beetje verder gelegd is. Mensen die je verhaal begrijpen. Realistische optimisten zoals wij.


Team

De Barbaren nemen zichzelf niet te serieus, maar hun werk wel. We hebben allemaal uiteenlopende expertises en een onklopbare doenersmentaliteit als gemeenschappelijke deler. Teamwerk maakt ons sterk. En ook jij, als klant, maakt deel uit van dat team. Samen met ons gedreven netwerk creëren we daarmee de kruisbestuiving die jouw merk onvergetelijk maakt.

On tour

Genoeg over ons. We zijn vooral benieuwd naar jouw verhaal. Kom je eens langs?

we luisteren met plezier