Marketing

Marketing

Marketing

Marketing is de kunst van je product of dienst in de markt plaatsen. We noemen het een kunst, want een exacte wetenschap is het zeker niet. Hoe bereik je potentiële klanten, welk verkoopkanaal is ideaal en wat is het onderscheidend vermogen van je product of dienst? We onderzoeken de markt, stellen een communicatieplan op en bedenken een passend creatief concept. En jij? Jij doet gewoon waar je goed in bent. Marketing is de voorzet, samen trappen we ‘m binnen. (Tot zover onze kennis van voetbal.)

Let’s get started

Tijdens een kick-off meeting bekijken we samen waar jij nood aan hebt. Wil je een nieuwe doelgroep bereiken of een nieuw segment van de markt betreden? Of misschien wil je je huidige aanpak optimaliseren en het resultaat daardoor maximaliseren. We bekijken samen welke opportuniteiten nog voor het grijpen liggen.

Daarna doen we ons eigen onderzoek: we stellen persona’s op, onderzoeken de markt en de conculega’s en bekijken de customer journey op zoek naar het ideale moment om in te grijpen. Dat levert een ferme hoop informatie op. Die berg werkt als fundering voor het creatief werk dat er op volgt, dus of het belangrijk is? Big time!

Vervolgens werken we enkele sterke concepten uit om de boodschap over te brengen. Jij kiest het concept dat jou meest aanspreekt en wij werken vervolgens de communicatiestrategie en -plan uit. De juiste communicatiemiddelen voor de boodschap kiezen is daarbij essentieel. Kunnen we. Doen we.

We hebben ook alles in huis om de campagne te produceren. Tijdens de campagne zelf volgen we alles van dichtbij op en sturen we bij waar nodig.

Wat we het liefst doen? Met onze campagnes zaadjes planten waar jij nog lang de vruchten van kan plukken. Duurzame marketing all the way!


“De Barbaren scoren en tonen aan dat ze elk project in duidelijke taal, met de juiste look & feel en dus allesbehalve met de taal der barbaren in de markt kunnen zetten ... Goed zo!”
— Ron De Meyer, Inhouse Vastgoed

Cases

Zin om te scoren? Wij helpen je graag verder!

Allez, met figuurlijk scoren dan