Sociale media voor jouw bedrijf

20220727 Barbaren Kalmthout 44

Sociale media voor jouw bedrijf

Sociale media zijn heel krachtige en kostenefficiënte platformen om je merk in de markt te zetten. Hoewel iedereen op sociale media aanwezig is, is het een ingewikkeld kunstje om als bedrijf de platformen de baas te kunnen. Met socialemediamanagement creëren we strategische en creatieve content die je doelgroep doet liken.

Waarom is socialemediamanagement interessant voor jouw bedrijf?

 • Ben je actief op social media, dan is je bedrijf heel zichtbaar. Je kan op die manier je merkbekendheid boosten en het zijn ideale tools om aan community management te doen.
 • Je kan gemakkelijk adverteren via social media, en zo je publiek vergroten of een product in de verf zetten.
 • Dankzij gevarieerde content blijft je doelgroep geïnteresseerd. En die variatie is énorm: carrousels, Reels, Stories, Articles op LinkedIn … Elk contentstuk zorgt steeds voor een conversie.
 • Dankzij sociale media heb je laagdrempelige interacties met je doelgroep. Volgers kunnen liken, reageren of reviews achterlaten, en jij kan hen feedback vragen of teasen met nieuwe producten.

Onder andere Sans Cravate, Karel de Stoute en Spice&Ginger rekenen op De Barbaren voor socialemediamarketing. Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf een verschil kunnen maken op de socials? Contacteer ons voor een kennismakend gesprek!

Wat doen wij voor jou?

Jij kan je voortaan focussen op je core business: wat jij graag én goed doet.
Wij nemen het socialemedialuik van je over, daar zijn wij goed in (en doen we ook graag). Win-win!

Je mag rekenen op:

 • Een uitvoerige en weldoordachte marketingstrategie;
 • Kwaliteitsvolle en creatieve contentcreatie: grafisch ontwerp, videomontage, copy ...;
 • De planning van je content, zodat die steeds op het ideale moment en juiste kanaal verschijnt;
 • De rapportage van je socialemediaresultaten in een persoonlijke meeting;
 • Optioneel: contentshoot.
Je sociale media versterken met nieuwsbrieven en blogs? Dat kan. We bieden verschillende contentpakketten aan, perfect afgestemd op je doelen.

VRAAG NAAR ONZE CONTENTPAKKETTEN

Wally

Hoe gaan we te werk?

Kick-offmeeting

Tijdens de kick-offmeeting bepalen we je doelen en wie je wil bereiken. Daarnaast bespreken we de content. Zo kunnen we visuals in je huisstijl uitwerken, maar voorzien we ook fotografie en video. Op basis daarvan stellen we een abonnement samen dat aansluit op jouw noden, budget en doelen.

Een strategie voor je social media

Op basis van een marktonderzoek en concurrentieanalyse, werken we een uitvoerige strategie uit. Die bestaat uit:

 • Welke socialemediakanalen zijn voor jou interessant?
 • Welke tone of voice hanteren we?
 • Wie is je doelgroep en hoe kunnen we die bereiken?
 • Welke content is daarvoor nodig?

Creatieve fase

Vervolgens bepalen we de inhoudelijke rode draad van je socialemediacontent. We maken grafische visuals of jij levert beeldmateriaal aan, passend bij de huisstijl van je bedrijf. Zo houden we de content professioneel, esthetisch en consistent.

Contentshoot

Elk seizoen komen onze contentmarketeer en huisfotograaf langs op je bedrijfslocatie om nieuw beeldmateriaal te fotograferen en filmen. We bereiden daarvoor steeds een shotlist voor, maar luisteren graag naar je suggesties!

Planningfase

We creëren de content steeds 1 maand vooruit. Zo gebruiken we enkel relevante beelden en spelen we beter in op trends of veranderingen in je bedrijf.

We zijn erg flexibel naar last-minutecontent toe. Is er een vacature die dringend gepromoot moet worden, of een werknemer die verjaart en je in de bloemetjes wil zetten? Geen probleem, doen we graag! Zonder problemen kunnen wij binnen de 2 werkdagen een post op aanvraag creëren en inplannen.

Wij plannen de content in, zodat die op een ideaal moment en met zo veel mogelijk zichtbaarheid verschijnt.

Ten slotte schakelen we social media advertising in wanneer je dat wenst (op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok en Pinterest). Uitbreiden met Google Ads? Ook dat kunnen wij de baas.

Analysefase

Tijdens een persoonlijke meeting bespreken we de groei van je socialemediakanalen. Daarvoor maken we een beknopt rapport van je resultaten en leggen we alles helder en duidelijk aan je uit.

Continu onderzoek

We doen intern continu onderzoek naar de nieuwste socialemediatrends en spelen daarop in. Daarom mag je ook proactieve voorstellen voor nieuwe content en socialemediakanalen van ons verwachten.

Sans Cravate Afbeeldingen 03

NEW -> socialemediaworkshops

Neem je je sociale media liever zelf in handen? In een workshop leggen wij graag grondig de basis uit van socialemediamarketing, in mensentaal. We houden daarbij rekening met je bedrijf, sector, doelgroep, doelen, beschikbare tijd en budget.

Boek een workshop

Cases

We bieden verschillende marketingpakketten aan op maat van je onderneming. Neem vrijblijvend contact op.

Contacteer ons