Merkcreatie en -ondersteuning

Merkcreatie 2

Merkcreatie en -ondersteuning

Hier begint het mee. Waar je bedrijf voor staat en waar het naartoe wil, dat zijn de eerste bouwstenen van een krachtig merk. Wij begeleiden je van een idee naar een volwaardig merk door middel van analyse en merkstrategie.

Wie vraagt die wint

Voor we vol gas in de opbouw van je merk kunnen vliegen, moeten we jou een heleboel vragen stellen. Tijdens een workshop gaan we de diepte in over waar het bij jouw bedrijf nu écht om draait. En uiteraard doen wij zelf een grondig onderzoek van de markt en je doelgroep. Beide zaken vormen de basis van alles wat we samen zullen doen.

Daarna vertalen we je concept in een pakkend merkverhaal, die je doelgroep vastpakt en niet meer loslaat. Want een merk is zoveel krachtiger als het gefundeerd is in een oprecht verhaal.

Even scherpstellen

Misschien heb je al een merk, maar heb je het gevoel dat er nog kansen te grijpen zijn. We analyseren je merk in functie van je doelstellingen en bepalen de juiste aanpak om die te bereiken. Als buitenstaander zien we heel vaak opportuniteiten die je zelf misschien nog niet ontdekt hebt. Samen fine-tunen we je merk zodat het nog sterker in zijn schoenen staat.


“Wij hadden voor ons restaurant een rebranding en verjongingskuur in gedachten en daar hebben Balder en de zijnen hier fantastisch werk voor geleverd.” — Thomas De Muynck, Karel de Stoute


Cases

Ook nood aan een dosis merkondersteuning?
Vragen rond je merk?

Wij helpen je verder