Spice & Ginger

SG header
Spice & Ginger Op zoek naar een heerlijk recept? Je volgende reisbestemming? Look no further. Chef, foodblogster en globetrotter Elkje zorgt met Spice&Ginger voor meer dan genoeg kook- en reisinspiratie. Ontdek food stories met Spice&Ginger, ontdek de branding, website en marketing hieronder.
SPICEGINGER logo donkergrijs RGB
20230203 Spice Ginger Visitekaartje 67

Logodesign en huisstijl

Spice&Ginger is niet de eerste de beste blog en dat mag je ook voelen in de visuele identiteit. We gingen volop voor een branding met elegante, classy en tijdloze uitstraling. De zachte en warme kleuren creëren daarnaast een gezellig en huiselijk gevoel.

Visitekaartjes

De echte kers op de taart? De luxueuze visitekaartjes, prachtig afgewerkt met goudfolie voor die high-end vibes.

Straal kwaliteit uit met een website op maat

Hoe Elkje zich verder onderscheidt van de vele andere blogs? Met de blog zélf. Waar anderen kiezen voor een website op templatebasis, gaat Elkje bewust voor kwaliteit met een op maat gemaakte website. Zo hoeft ze niet in te boeten aan user experience en design.

Daarnaast zorgen ook de kwalitatieve foto’s voor wat extra pit, gemaakt door Elkjes vaste compagnon de route: haar man Didier, die als professionele fotograaf onder de naam RAW16 shoot.

SEO-webcopywriting boost de vindbaarheid

Elkje wou meteen een vliegende start voor Spice&Ginger, met een goed gevulde website als gevolg. Meer dan 30 blogs werden door onze copywriter geoptimaliseerd in functie van SEO, leesbaarheid en tone of voice.

Top of mind blijven via nieuwsbriefmarketing

Spice&Ginger werd met de nodige promo aan het publiek voorgesteld. Zo zorgden we voor nieuwsgierigheid en naamsbekendheid met teasende nieuwsbrieven. Die top-of-mindstrategie zetten we verder: elke maand gaat een newsletter de deur uit met de nieuwste blogs, weetjes, insights, persoonlijke verhalen …

Banner Spice Ginger

Marketing via Instagram en Pinterest

Ten slotte bedachten we ook een strategisch communicatieplan voor de socialemediakanalen. Instagram en Pinterest zijn daarbij de twee belangrijkste platformen. Via drie wekelijkse posts, Reels en advertenties lokken we de doelgroep naar de accounts van Spice&Ginger, en uiteindelijk ook naar de blog.

Ook nood aan een totaalaanpak van je merk? We denken graag met je mee.


Let's talk!