Philippe Van Gele

127 cm x 87 cm 22 Geldingaladir22 framed black
Philippe Van Gele Studio Philippe van Gele is de studio van abstract kunstenaar Philippe van Gele. Zijn schilderijen met intrigerende titels brengen je naar verre, idyllische oorden. Wij brengen de schilderijen op onze beurt naar jou met een nieuwe en professionele website, het online uithangbord van zijn studio.
IMG 2137

Challenge

Abstract kunstenaar Philippe van Gele deed een beroep op ons team voor de creatie van een representatief en kwaliteit portfolio. Ons antwoord: een op maat gemaakte website met klassevolle branding, die enerzijds effectief de kunstwerken promoot en anderzijds nieuwe klanten aantrekt.

Website

Het doel van de website: een online portfolio. De schilderijen moeten voor zich spreken en in het middelpunt van de aandacht staan. Om dat te bereiken creëerden we een elegant, maar onopgesmukt design, dat de aandacht niet afleidt van de kunst. Het evenwicht tussen de neutrale, rustige uitstraling van de website en de levendige, kleurrijke kunstwerken zorgt voor een harmonieuze totaalbeleving. Op die manier willen we de bezoekers inspireren en laten genieten van de prachtige kunstwerken die tentoongesteld worden.

67 cm x 87 cm 22 Mittimatalik22 framed white

Het verhaal

Benieuwd waar Philippe zijn inspiratie vandaan haalt? Ontdek het op de about page. Daar kom je meer te weten over zijn artistieke werkwijze en visie, dan ben je bij In de brand story neemt hij je mee op reis door zijn creatieve proces en vertelt hij je alles over de ervaringen die de basis vormen voor zijn inspiratie. Door het delen Zo krijg je een uniek inzicht in zijn artistieke visie en kun je de werkelijke betekenis achter elk schilderij ontdekken.


User experience

Het resultaat is een responsieve en goed gestructureerde website die gemakkelijk te navigeren is en een uitstekende gebruikerservaring biedt. Bovendien hebben we gezorgd voor geoptimaliseerde inhoud en afbeeldingen, zodat de website snel laadt en goed presteert op elk apparaat.

IMG 1452

Branding

Het lijnen in het logo staan symbool voor de unieke werkwijze waarmee elk schilderij tot stand komt. Bovendien hebben we ervoor gekozen om neutrale kleuren te gebruiken in de branding, zodat het complementair blijft aan elk schilderij en niet concurreert met de kleuren en nuances die in onze kunstwerken voorkomen. Het resultaat is een tijdloze branding dat studio Philippe vele Gele perfect vertegenwoordigt en de passie voor kunst en schoonheid weerspiegelt.

Afgeleiden

De branding trekken we door in de afgeleiden. Elke kunstliefhebber krijgt bijvoorbeeld een certificaat van echtheid bij zijn schilderij. Inspiratie nodig voor de volgende aanvulling op je kunstcollectie? Blader eens door het coffee table book. En na je bezoek aan een van de exposities neem je een strak en elegant visitekaartje mee naar huis.

Brochure

Iets gezien dat je bevalt?

Contacteer ons!