M'adam Traiteur

20220113 Madam Traiteur Food 278 kopie
M'adam Traiteur Geen zin om te koken, maar je wil wel iets lekkers en gezonds op tafel zetten? Maak kennis met M’adam Traiteur. Céline, chef en bezielster van deze Brugse cateringzaak, klopte bij De Barbaren aan en bestelde ons driegangenmenu: branding, brand story en website. Het resultaat is een heerlijk kleurrijke brand identity, voor een al net zo heerlijk concept.
20220113 Madam Traiteur Food 19

Challenge

Als merk wil je dat je klanten begrijpen wie je bent, waar je voor staat en dat ze snel overgaan tot een conversie. Dat gaat alleen wanneer alle pijlers van je identiteit samenwerken. Het bestaande logo werd behouden, de andere elementen van de huisstijl puurden we uit. De visuele zijde versterkten we met een triggerende brand story. Ten slotte bouwden we een website met webshop op maat, volledig in functie van een vlot bestelproces voor de bezoeker.

Brand story

Onze goedlachse equipe van sympathieke foodies brengt die internationale smaken naar je toe, big smile incluis. De kookpotten pruttelen met originele gerechten en ons weekmenu loopt over van vernieuwende smaken. Gerecht na gerecht willen we je uit die food comfort zone halen.

Als dat niet goed klinkt. Benieuwd wat de brand story nog meer vertelt? Je leest het volledige verhaal van M'adam Traiteur op de nieuwe website.

Website

Het lichte en kleurrijke design weerspiegelt het enthousiasme van Céline en haar team. De prachtige foto’s van het eten geven je meteen een duidelijk beeld van wat je mag verwachten. Als je door de website bladert, krijg je gegarandeerd honger van al het lekkers.

Daarnaast is de website ontzettend gebruiksvriendelijk. In slechts één klik open je de webshop, waar je vlot je favoriete gerecht bestelt.

Madam20 Traiteur20 Case branding26brandstory2

Branding

De bestaande huisstijl van M'adam Traiteur werd uitgepuurd met een opvallend koraalkleur, een extra lettertype dat voor meer diepte zorgt en enkele herkenbare illustraties. Zo creëerden we de speelse, dynamische vibe die Céline met haar merk naar buiten wil brengen.

Cadeaubon

Zin om iemand te verrassen? Dan is een cadeaubon een goed idee. Prachtig opgemaakt met een terrazzopatroon, een mooie enveloppe en ten slotte nog een sticker.

2023 Instagram fotografie 1
20220113 Madam Traiteur Food 22

Fotografie

Straffe gerechten vragen al net zo straffe foto's. Huisfotograaf Sander legde het complete assortiment van M'adam Traiteur vast op beeld, goed voor meer dan 4 uur (!) aan fotografie. De foto's zijn het perfecte voorproefje van wat je mag verwachten. Ideaal om sfeer te scheppen op de website, social media of gewoon om je honger te doen krijgen.

20220113 Madam Traiteur Food 238
20220113 Madam Traiteur Food 697
20220113 Madam Traiteur Food 393

Visuals voor social media

Ten slotte ontwikkelden we een hele set aanpasbare templates en visuals voor de socialemediakanalen. Zo kan Céline op elk moment updates over het menu, stories, posts ... de wereld insturen en blijft het merk op elk platform consistent en dus ook herkenbaar.

Weekmenus
2023 Instagram

Ook nood aan een totaalaanpak van je merk? We denken graag met je mee.


Let's talk!