Bargino

20230824 Bargino 115
Bargino Bargino: pittoresk dorpje in Italië en gezellige koffie-, apéro- en interieurzaak in Gent. We creëerden een branding met een high-end look enerzijds, en die ook de link naar Italië behoudt anderzijds.
Visitekaartje

Een verfijnd hoofdlogo

Het verfijnde en elegante letterlogo van Bargino sluit naadloos aan bij de premium, hoogwaardige uitstraling van de zaak. Met dit tijdloze logo benadrukken we meteen de kwaliteit van de producten, en bij uitbreiding het hele merk.

De herkenbaarheid verhogen? Dat doen we door het lettertype consequent toe te passen in de volledige huisstijl. Zo laat Bargino een blijvende indruk achter.

Logosymbool met Gino

Het hoofdlogo wordt aangevuld met een logosymbool, dat bestaat uit de letters van Gino. De combinatie van het symbool met het letterlogo, vormt een visueel duo dat de merkidentiteit versterkt en verrijkt.

Daarnaast is het logosymbool ook sterk genoeg om op zichzelf gebruikt te worden. Het merk kan zo op verschillende manieren en platformen communiceren, terwijl het toch een verenigde en onderscheidende boodschap overbrengt naar het publiek.

Bargino3 1
Bargino2 2
Bar gino auto 1
46771332 447 B 4291 B223 B31 AF5 B0 B1 FE 1


Creëer flexibiliteit met een patroon

Met een bold, opvallend patroon voegen we veelzijdigheid en flexibiliteit toe aan de branding. Ideaal wanneer de branding echt in het oog mag springen, zoals bij verpakkingsmateriaal of gevelsignalisatie.


Tekengebied 1


Huisstijlkleuren
met Italiaanse feel

Ook met de huisstijlkleuren knipogen we naar Gino’s afkomst. De zachte interpretaties van iconische Italiaanse vlagkleuren maakt de beleving compleet. De combinatie van het letterlogo, symbool en de kleuren leidt tot een merkidentiteit die een luxueus, exclusief gevoel oproept.

Iets gezien dat je bevalt?

Contacteer ons!