20240711 Barbaren Interieur 216

Workflow

Tested and proven. Onze werkwijze is het resultaat van een decennium aan ervaring en meegroeien met de noden van onze klanten. Jij, als ondernemer én klant, staat centraal in dit proces. We laten je niet zomaar aan de zijlijn staan. We doen het samen, of we doen het niet.

Let's get started

00: Vrijblijvend gesprek

Alles begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Daarin luisteren we vooral terwijl jij vertelt over je bedrijf, je ambities en je doelen. We bespreken onze werkwijze en op welke manier wij jou kunnen ontzorgen. Daarnaast is het belangrijk om te ontdekken of er een klik is. Wederzijdse sympathie en vertrouwen zijn voor ons cruciaal bij een totaalproject.

Na afloop stellen we een transparante offerte op, zodat jij alle informatie hebt om je beslissing te maken. We denken mee over hoe jij als klant je budget optimaal kan inzetten en zorgen dat je goed bediend wordt.

01: Kick-off

Offerte goedgekeurd? Dan vliegen we erin. We nodigen je nogmaals uit voor een kick-offmeeting. Je krijgt een vast contactpersoon, die jou gedurende het hele proces zal begeleiden. Ons doel is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen met onze expertise, maar dat wil niet zeggen dat onze samenwerking éénrichtingsverkeer is. Integendeel: wij geloven in de wisselwerking tussen bureau en klant, in de combinatie van onze kennis.

02: Presentatie en feedbackmomenten

In veel gevallen, zoals bij branding, presenteren we verschillende pistes om jou nog voldoende keuzevrijheid te laten. Na jouw keuze werken we dan alles verder uit. We plannen duidelijke feedbackmomenten in, waarin we jou op de hoogte houden van aanpassingen en vooruitgang. Zo kan jij op tijd feedback geven, zodat het resultaat aan je verwachtingen voldoet.

03: Ondersteuning

We gaan erg ver in de ondersteuning van onze klanten. We zoeken tot we de juiste oplossing voor jou gevonden hebben en halen daar veel voldoening uit. Dat gezegd zijnde blijven wij altijd paraat staan om jou te helpen. We tonen je hoe je branding in elkaar zit, hoe je je website kan bewerken, wat je kan doen om het meeste uit je sociale media te halen … Je kan ervoor kiezen om er dan zelf mee aan de slag te gaan of om die zorgen aan ons over te laten. It’s up to you!

20240711 Barbaren Interieur 338