Sanseveria

Sanseveria 26
Sanseveria Sanseveria Bagelsalon is een gezellig en hip restaurant in het centrum van Brugge. Hier eet je dagelijks bagels op z’n zondags! Heerlijk belegde bagels, verrassend vernieuwend. Geserveerd in een vintage huiskamer waar het warm ontbijten, brunchen en lunchen is. Met kwaliteit, beleving en the American dream feeling.
Sanseveria Logo 2022 1
201802 De Barbaren Sander Evers Sanseveria 10
20210916 Sanseveria Barabas 68

Ondernemer in hart en nieren, parttime wereldburger en altijd en overal food lover: dat is Bert Vanheuverszwijn in a nutshell. Het was dan ook meer dan logisch dat hij die drie eigenschappen combineerde in Sanseveria Bagelsalon. Het sesamzaad op de bagel: branding, fotografie en een sprekende website door De Barbaren.

20210916 Sanseveria Barabas 10

Een gat in de markt

Reizen verrijkt je kennis. Je leert andere culturen kennen en ontdekt hun boeiende gewoontes. Voor Bert was een reis naar New York de inspiratiebron voor Sanseveria. Toen hij in Brooklyn een bagel met sesamzaad, roomkaas en zalm at, was zijn volgende ondernemingsidee geboren. Een idee dat wij met veel plezier (en veel honger) visueel vormgaven.

20210916 Sanseveria Barabas 21

Warning: deze foto's niet bekijken wanneer je honger hebt. Fotografie om van te watertanden!

201802 De Barbaren Sander Evers Sanseveria 14

Branding & bagels

Het doel van de branding was meteen duidelijk wanneer we Berts verhaal hoorden: het moest in één oogopslag duidelijk zijn dat Sanseveria barst van de goesting en het plezier. De kleurrijke website is doordrongen van de herinnering aan de bagel, zijn liefde voor eten en reizen. Ook de wijsheid van zijn grootouders was een van de funderingen voor de website: klanten een warm gevoel geven, een gevoel van thuiskomen.

20171212 Sanseveria Cadeaubon 56 Edit
SANSEVERIA Tekengebied 3
20210916 Sanseveria Barabas 4
Barabas footer

Ook nood aan een totaalaanpak van je merk? We denken graag met je mee.


Let's talk!