Paardensport Vlaanderen

20230913 Stal Greet Minne 994
Paardensport Vlaanderen Paardensport Vlaanderen wil als sportfederatie het hippisch landschap richting geven door samen met haar clubs paardensport aan te bieden voor jong en oud, van basis tot top. De federatie doet dat met passie en plezier. Een missie die wij visualiseren aan de hand van een verdieping en actualisatie van de branding, een uitgebreide beeldenbank, nieuwe leerboeken en brevetten, en ready-to-use templates voor on- en offline communicatie.
IMG 8560
Paardensport Vlaanderen Logo RGB
01 Something EL Se Photography
Paardensport Poster Mockup

Fotoshoots tijdens
wedstrijden, trainingen en verzorgingsmomenten
van het paard

In de beelden leggen we de nadruk op de liefde tussen de ruiter en zijn dier. Niet alleen op de manage bij trainingen en verzorgingsmomenten, maar ook tijdens en na afloop van wedstrijden. Tien fotoshootdagen resulteren in een uitgebreide beeldenbank die alle facetten van paardrijden in beeld brengt. De detailshots, portretten, actieshots en reportagebeelden worden vervolgens geïmplementeerd in de verschillende communicatiedragers, zowel on- als offline.

Fotofilters voor een efficiënte en consistente nabewerking

Consistentie is in de beelden onmisbaar om de herkenbaarheid van de organisatie te behouden. We ontwikkelen een set van verschillende fotofilters die de nabewerking efficiënt en uniform maken.

PV advertentie template organisch2

Templates voor verschillende communicatieproducten, op maat en gebruiksvriendelijk

Het team van Paardensport Vlaanderen moet in de toekomst zelf aan de slag kunnen om communicatieproducten in de huisstijl te creëren.

Flyers, brochures, posters, advertenties … Maar social media en online communicatie zoals newsletters en banners. Kortom: voor elke mogelijke communicatie-uiting wordt een gebruiksvriendelijke, on-brand template met juiste structuur ontwikkeld.

Paardensport Social Media

Geoptimaliseerd webdesign en UX friendly structuur

De uitgediepte stijl krijgt op de website een prominente plaats. Daarnaast nemen we de structuur van de wireframes onder onze kritische loep, met een user experience & interface friendly update als mooi resultaat.

20240215 Paardensport Stoeterij Torhout 476
Paardensport Ruiterbrevetten Levels

Ruiterbrevetten en brevettenboekjes als nieuwe afgeleiden

Nieuw in het assortiment huisstijlafgeleiden: de ruiterbrevetten en brevettenboekjes. De boekjes targeten op kinderen. De kneepjes van de paardrijkunst worden hen zo op een speelse maar leerrijke manier bijgebracht.

20240215 Paardensport Stoeterij Torhout 516 2 fotos
20240215 Paardensport Stoeterij Torhout 443

Ook nood aan een totaalaanpak van je merk? We denken graag met je mee.


Let's talk!