Webflow

20220519 Barbaren Landingspagina 105

Content

Desktop Homepage Wireframes

2. Wireframes en webcopy

Na de kick-offmeeting ontwikkelen we de wireframes. Wireframes zijn als het ware het grondplan van je website, de architectuur zonder design. We focussen op de weg naar de acties die je doelgroep moet afleggen, bijvoorbeeld reserveren, bestellen of een offerte aanvragen. Wireframes garanderen een vlotte user experience.

In deze fase schrijven we ook de webcopy. Daarbij spenderen we veel aandacht aan een grondig SEO-onderzoek, zodat je website effectief gevonden wordt
via zoekmachines. Geen (geoptimaliseerde) tekst = websitebezoekers missen. Verder schrijven we conversiegericht, ook weer met het oog op de gewenste acties. Ten slotte nemen we het cookiebeleid, privacy policy en disclaimer voor onze rekening.

→ We sluiten deze fase af met een feedbackmoment. Wanneer de webcopy en wireframes goedgekeurd zijn, starten we met de volgende fase: het design van je website.

Desktop Homepage Visual design

3. Design

Tijd om je huisstijl in een professioneel webdesign om te zetten. Om het design waarheidsgetrouw weer te geven, implementeren we meteen de webcopy en relevante fotografie. We raden je aan om beeldmateriaal in dezelfde stijl te gebruiken. Zo creëer je consistentie. De look en feel van je toekomstige website zijn na deze designfase heel duidelijk.

Ook nu volgt een feedbackmoment. Daarin overlopen we het volledige design en de teksten, en checken we of het webdesign voldoet aan de doelstellingen.

4. Development

Het goedgekeurde design wordt daarna omgezet naar html-/css-code, leesbaar door zoekmachines. Zo wordt je website duidelijk weergegeven in webbrowsers en dat op verschillende dragers. Je website, alle functies en buttons zijn
nu operationeel. Verder wordt ook het contentmanagementsysteem (CMS) gekoppeld. Dankzij dat contentmanagementsysteem kan je nu zelf content uploaden of aanpassen en zelf detailpagina’s maken.

→ Opgelet: hou er rekening mee dat vanaf de site in de developmentfase zit, het niet meer mogelijk is om structurele aanpassingen uit te voeren. Extra aanpassingen zullen de budgetscope en het budget wijzigen.

Voor u ook zo’n straf digitaal verhaal?

KOM, WE VLIEGEN ERIN