The fox blogs

De vos op date #5

Foxy interview Hij stond er eerst niet voor te springen, maar na lang aandringen is het dan toch gelukt. Aanschouw: een interview met de enige echte creative designer van De Barbaren! Alles wat je ooit wou weten over onze inhouse grappenmaker lees je hier.

20220131 De Vos Blogt mopje

Kijk eens hier: all the way van het verre Aalst. Daan! Een jaar of drie geleden startte je carrière bij De Barbaren. Als creative developer hebben websites geen geheimen meer voor jou. Hoe kwam je hier in de Tuinwijklaan terecht?

Balder bleef maar bellen met de vraag of ik niet bij De Barbaren wou komen werken. Uiteindelijk, om van de telefoontjes af te zijn heb ik dan maar gezegd dat het goed was. En nu ben ik hier toch al een aantal jaar en hoop er natuurlijk nog heel wat bij te doen.

Ik merk dat het een goede keuze was om van de Tuinwijklaan je uitvalsbasis te maken. Wat maakt De Barbaren zo uniek?

Goeie vraag! Ik denk dat het vooral de sfeer en de openheid is. Iedereen kan goed door dezelfde deur en er zijn weinig dingen die niet kunnen gezegd worden. Er is ook plaats om eens grappen met elkaar uit te halen.

20230915 De Barbaren Profiel Website 97

En grappen maken, dat kan jij als geen ander. Wie mijn interview met Balder al las, weet dat je niet vies bent van wat humoristische photoshop. Maar eigenlijk is niemand veilig: je weet nooit wie het volgende photoshopslachtoffer is. Welke grappen mogen we nog van jou verwachten?

Er zijn een aantal nieuwe collega’s bij gekomen, dus mogelijkheden genoeg. Het blijft natuurlijk het leukste om Balder ergens op te shoppen, alleen al voor zijn reactie. Maar ik sluit niemand uit, iedereen kan nog eens aan de beurt zijn.

"Balder bleef maar bellen met de vraag of ik niet bij De Barbaren wou komen werken. Uiteindelijk, om van de telefoontjes af te zijn heb ik dan maar gezegd dat het goed was."

Hmm, ik hou mijn hart al vast. Ons interview zit er bijna op! Als afsluiter wil ik het met jou nog even hebben over je toekomst bij De Barbaren. Voor welke opdracht mogen klanten je storen?

Persoonlijk vind ik de variatie van sectoren in onze projecten best wel leuk. De ene dag kunnen we werken voor een hip burgerrestaurant om dan de andere dag weer iets de doen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is financieel advies en beleggingen.

Soit, ge leest het zelf: Daan is volledig klaar om uw volgende website te designen. Tijd voor actie, met andere woorden.

Soit, ge leest het zelf: Daan is volledig klaar om uw volgende website te designen. Tijd voor actie, met andere woorden.

Een website op maat?