De vos blogt

De vos fileert uw website

Het wereldwijde web ‘New year, new me’, zo luidt menig Instagram caption bij de intrede van het nieuwe jaar. Maar bij u is er misschien iets anders aan vernieuwing toe. En het is hoog tijd. Inderdaad, ik heb het over de website van je bedrijf of organisatie. Vraag je je af waarom een nieuwe website nodig is? Wel…

De Vos Blogt 20211214 Websites Artboard 1

Een website, een plek waar uw klanten alles vinden wat ze nodig hebben

Ah, het internet: een onuitputtelijke bron van informatie die de verkoop van encyclopedieën de grond in boorde. Het is toch iets moois, vooral als je direct vindt wat je zoekt. Maar dat is bij veel websites net het probleem: je moet soms heel lang zoeken voor je vindt wat je nodig hebt. Herkent ge dat? Frustrerend, hé.

Daarom daag ik u uit. Stel uzelf eens in de plaats van uw klanten en ga als absolute leek op ontdekkingstocht. Niet in 't bos, maar op uw eigen site. Vind je je weg niet op de site? Krijg je geen antwoord op de vragen die je als klant hebt? Moet je tien keer doorklikken naar de juiste pagina?

Uw frank zal hopelijk wel gevallen zijn. Mocht dat niet geval zijn en ge hebt toch nog wat meer overtuiging nodig, dan raad ik u aan om verder te lezen. En anders eens naar uw bounce rate te kijken.

De Vos Blogt 20211214 Websites Artboard 2

Een website die gebruiksvriendelijk is

Anno 2021 is de smartphone praktisch vastgekleefd aan onze handen. Je website is letterlijk één klik verwijderd van de klant. Tenminste, als die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik…

Wanneer uw site stamt uit het Windows 98-tijdperk, dan is dat niet het geval. Denk: tekst die je niet volledig ziet, foto’s en video’s die zo lang laden dat Apple ondertussen al iOS 19 uitbracht, een slechte structuur van de site… Stuk voor stuk zijn het problemen die ervoor zorgen dat klanten een bezoek aan uw website niet optimaal beleven. En niet alleen voor de smartphone, ook voor computers en tablets is dat zo. Geloof me.

De Vos Blogt 20211214 Websites 03

Een website die er goed uitziet

Ze zeggen al eens dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk. Als ge hebt opgelet weet ge dat dat voor websites zeker zo is. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. En oppervlakkig als gij, ik en uw klanten zijn – druk-druk-druk, ge kent dat wel – is dat nog voorzichtig gezegd. De website van je organisatie moet er gewoon goed uitzien. We zijn tenslotte al 2022.

Laat uzelf niet verleiden door het simplisme van Wordpress en Wix. Ja, je kan een template met veel gevloek knutselen naar uw eigen smaak, maar je maakt altijd compromissen en daar houden vossen niet van. Niets tipt aan een op maat gemaakte website. Een site die de persoonlijkheid van je organisatie perfect weergeeft. Een site waarvan uw klanten denken: da’s een strakke site. En zo’n sites, die maken De Barbaren. Met veel liefde, zoals ze zelf zeggen.

Klaar om je bedrijf in een nieuw online pelske te steken? De Barbaren helpen u. Graag zelfs, want websites bouwen vinden ze plezant. Maar vraag het hen gerust zelf eens.