De vos blogt

De vos op date #3

Foxy interview Yes, tijd voor nummer 3 in dit lijstje baanbrekende Barbaren-interviews. Wie ik nu aan een spervuur van vragen onderwerp? De laatste aanwinst van het team: Elinor de project manager. En ze komt van ver.

20220131 De Vos Blogt 139

Tot nu toe bleef ze als nieuwste Barbaar een beetje onder de radar. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Welkom Elinor! Zeg eens, hoe kwam je bij De Barbaren terecht?

Dag vos! Leuk je te ontmoeten. Om direct met de deur in huis te vallen: ik was altijd al geïnteresseerd in de creativiteit rond branding. Dat is voor mij zoveel meer dan een logo en een aantrekkelijk kleurenpalet. Branding is de totale identiteit van jouw bedrijf – maar dat weet jij ongetwijfeld ook wel ondertussen.

Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een branding agency. Zo kwam ik terecht bij De Barbaren. Niet enkel de verschillende types klanten spraken me aan, maar vooral ook de identiteit van De Barbaren zelf! Een groep doeners met een groot doorzettingsvermogen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar hun werk wel, daar kon ik mij meteen in vinden.

To top things off zit de teamsfeer ook bij élk project meteen goed, en daar hoort natuurlijk ook de klant bij.

Leuk om te horen dat je je hier al volledig thuis voelt. Je hebt er dan ook best wel een lange reis op zitten. All the way from the UK, tot in ons teerbeminde Gent. Als je zou moeten kiezen: lockdown-party-animal Boris Johnson of Daans ‘vriend’ Conner Rousseau?

Geen van beide (lacht). Geef mij maar een Barack Obama. Zijn lef, empathisch vermogen en leiderschap, daar kunnen we allemaal wat van leren. Maar verder komt politiek hier niet veel ter sprake. Onze lunch wordt meestal aanééngepraat met de laatste weetjes over Aalst, nieuwste must-sees op Netflix en co en de gebruikelijke commentaren op menig Vlaamse zanger.

Lekker luchtig dus! Wat mij direct opviel tijdens je eerste week hier op kantoor: wij hebben iets gemeenschappelijk! Koffie is voor ’s ochtends, en ’s middags ga ik voor iets staffers. ‘Beetje moe, drink Nalu’, dat is mijn motto. En jij denkt daar blijkbaar hetzelfde over want ik spot toch elke dag een Nalu op je bureau. Wat drink je zo nog graag, naast dat groene energiedrankje?

Hahaha, goed opgemerkt vos! Inderdaad, Nalu is mijn go-to drankje tijdens de werkdag. Maar waar ik enorm van geniet op een vrijdagavond, zijn cocktails. Vooral van de cosmopolitan durf ik er wel eens een paar te drinken. Zoals Carrie uit SATC zou zeggen: “I’d like a cheeseburger, large fries and a cosmo.” Af en toe experimenteer ik ook zelf graag met het shaken en mixen van cocktails. Je moet maar eens komen proeven!

“I’d like a cheeseburger, large fries and a cosmo.”

20211207 Elinor 5 Edit

Daar hou ik je aan! Energie, dat heb jij blijkbaar in overvloed. En veel meer dan mij, dat ook! Je hebt de dappere beslissing genomen om mee te doen aan de halve marathon van Gent. Mijn eeuwig respect daarvoor, maar hoe ben je zo gek geworden om daaraan mee te doen?

Laten we zeggen dat ik vooral hou van een challenge. En met een doel voor ogen blijf ik uiteraard gemotiveerd. Sporten is voor mij vooral een zeer goede uitlaatklep, een soort escapisme om alles rondom je te vergeten en gewoon één focuspunt te hebben en ondertussen te genieten van de natuur. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet de rest van de week luilekker in de zetel kan liggen met Deliveroo-maaltijdje, terwijl ik ondertussen het nieuwste seizoen van de Peaky Blinders check!

Mijn interviews sluit ik bij iedereen op dezelfde manier af, dus ook jij ontsnapt er niet aan. Naast trainingsadvies voor halve marathons, voor welke opdracht mogen klanten nog bij jou aankloppen?

Daar moet ik niet lang over nadenken. Als je vragen hebt rond marketingstrategie, communicatie-advies, sociale media of Google Analytics: ik help u graag!


Voilà, Elinor helpt u dus met al uw communicatienoden. Het enige wat ge moet doen is het laten weten.

En onze volgende Barbaar, die spant ongetwijfeld de Barbaren-kroon...